Hoppa till sidans innehåll

Tränings- och inspirationshelg med Clas Björling


Den 15-17 september kommer 338 Småland triathlon & multisportförening att anordna en tränings- och inspirationshelg för medlemmarna under ledning av en av Sveriges bästa triathleter genom tiderna, Clas Björling. 

Ta nu chansen att få lyssna och träna ihop med Clas och träffa nya hungriga som gamla erfarna triathleter i föreningen i en härlig samvaro! Claes har stor kunskap om triathlon, men även om hur det är att pussla ihop träning med jobb och privatlivet i övrigt. Läs gärna mer om Clas på www.clasbjorling.com.

Helgen kommer att innehålla praktiska träningspass i alla tre grenarna, varvat med teoripass. Målet för helgen är att man ska lära sig mycket, inte bli så trött som möjligt, därför kommer fokus att ligga på kvalitet och teknik snarare än uthållighet. Med andra ord kan deltagare på alla nivåer tillgodogöra sig innehållet på ett bra sätt.

På lördagskvällen äter vi middag och har ett samkväm där vi kan utbyta våra egna erfarenheter med andras och samlas kring hur vi vill planera triathlon-träningen i föreningen inför nästa säsong. 

Detaljerat program kommer att presenteras inom kort.

Vi har 35 platser att dela ut bland alla medlemmar. Anmälan gör du HÄR. Om det blir fler än 35 anmälda, lottar vi ut platserna bland alla anmälda. Du kan vara med på teoripassen och middagen och samkväm på lördagskvällen, även om du inte får en plats eller vill delta i träningsgruppen.

Tid: Fredag 15/9 från ca 18.00 till söndag 17/9 ca kl. 15.00

Plats: Växjö, troligen på Kampaängen/Simhallen

Kostnad: 300 kr inkl. enklare middag och samkväm på lördagskvällen

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 19/8 (om inte alla 35 platser går åt till medlemmar, kommer återstående att erbjudas andra till en kostnad av 600 kr)

Frukost och lunch får man ordna på egen hand.

För den som behöver hjälp med övernattning, kan troligen medlemmar boende i Växjö erbjuda sängplatser.

Uppdaterad: 17 SEP 2017 21:53
Skribent: Ola Langvall
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på Facebook

Grupp för löpning

Grupp för triathlon

Grupp för cykling

Grupp för simning/swimrun

Postadress:
338 Småland Triathlon & MF
Johan Eriksson, Storgatan 21
34130 Ljungby

Kontakt:
Tel: 070-566 60 45
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra sponsorer


 

 

 

 


Samarbetspartners