Hoppa till sidans innehåll

Gemensam cykelträning inomhus, fortsättning följer!


De tre provomgångarna är avklarade med mycket nöjda cyklister! Nu erbjuder 338 Småland sina medlemmar en 6 veckors fortsättning med gemensam cykelträning på studion Natural Fit i Växjö.

När: Onsdagar kl. 18.00, 6 tillfällen mellan 21 februari och 28 mars.

Kostnad: 300 kr totalt för sex pass (enstaka pass kostar 100 kr/pass i vanliga fall). Detta pris är subventionerat av föreningen under och därför krävs också medlemskap för att kunna delta. Betalning sker till föreningen efter att deltagarlistan fastslagits. Medlemsansökan görs via hemsidan: https://www.338smaland.se/Foreningen/Medlemskapochlicenser/.

Anmälan: Intresseanmälan omgående till Fredrik Valgren, e-post This is a mailto link eller SMS 070 - 229 20 05. Ange namn, mobilnr och e-postadress. OBS! De flesta som var med tidigare fortsätter, så det finns bara ett fåtal platser kvar, då totala antalet platser är begränsat till 10 st. Anmälan är bindande.

Passet är anpassad för cyklister och i den tanken finns två huvudmål:

  1. Du ska träna på rätt cykel, med rätt inställningar. Det vill säga du ska träna på den cykel som du ska prestera på i sommar, inte en konstig spinningcykel.
  2. Passet ska vara anpassat för cyklistens behov, inte för de som vill svettas lite och gå ner i vikt.

Du tar helt enkelt med dig din egen cykel, monterar den i studions ”smarta” Tacx-trainers och sedan kör vi för fullt.

För att maximera upplevelsen visas filmer från Sufferfest på projektorduk och på TV-skärmen bredvid kan du hela tiden se din kadens, puls och effekt. Dessutom finns indikeringar om du ligger på rätt nivå, med tydliga färgkodningar som är lätta att se även när blicken blir dimmig av mjölksyra. Allt för att du hela tiden ska veta att du tränar på exakt rätt nivå och får maximal effekt av passet.

338 Smålands pass kommer att vara anpassade för att framförallt förbättra FTP:n, det vill säga din förmåga att hålla ett högt tempo under lång tid. För att passet ska bli så effektivt som möjligt för dig är det bra om du har ett hum om din nuvarande FTP, eftersom vi ställer in ditt individuella motstånd på trainern efter det. Har du ingen aning om din FTP har vi en tabell som ger en bra vägledning om du vet ungefär vilken snitthastighet du brukar hålla när du kör ute.

Vill du veta mer om konceptet och studion? Kolla in www.naturalfit.se under Spinning i menyn. Vill du prova på konceptet, kan du vara med på något av de andra passen som körs. Första passet är gratis!

Natural Fit är en nystartad PT-Studio med inriktning mot konditionsidrottare. Grundare är Daniel Evaldsson som sysslat med konditionsidrott i snart 30 år och som tränare i runt 15 år. På meritlistan finns bland annat 28 Göteborgsvarv, 15 Lidingölopp, 8 Vasor, 1 Järnman och flera hundra mindre lopp och tävlingar.

Har du frågor om passet, eller önskar mer information är du varmt välkommen att kontakta Daniel, antigen via Messenger, eller This is a mailto link eller 070-640 51 54.

Uppdaterad: 17 FEB 2018 09:04 Skribent: Ola Langvall
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på Facebook

Grupp för löpning

Grupp för triathlon/duathlon

Grupp för cykling

Grupp för simning/swimrun

Postadress:
338 Småland Triathlon & MF
Fredrik Isberg, Mäster Osbecks väg 4
34234 Alvesta

Kontakt:
Tel: 0704970627
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra sponsorer


 

 

 


Samarbetspartners