Medlemskap i 338 Småland

Att bli medlem

För att bli medlem i klubben behöver du  ansöka om medlemsskap, där du får ange dina personuppgifter. Följ länken till Medlemsansökan. Efter att din ansökan har godkänts, kommer du att få ett mail med instruktioner om hur du kan betala medlemsavgiften via hemsidan (kräver inloggning som du också får i samband med medlemskapet).

Medlemsavgifter

• Enskild medlem: 200 kr
  • Familj (obegränsat antal): 500 kr

Som medlem får du en instruktion hur du betalar medlemsavgiften via vår hemsida vid årets början eller i samband med att du godkänns som ny medlem. Du har också möjlighet att betala in medlemsavgiften direkt på föreningens plusgiro, 1215547-9 eller till vårt SWISH-konto 123 350 22 75. Ange ditt namn och födelsedatum vid betalningen, för att kunna koppla betalningen till rätt medlem i medlemsregistret.

Triathlonlicens

Licens för att tävla i tävlingsklass på sanktionerade triathlontävlingar söks direkt hos Svenska Triathlonförbundet. Länken...

Uppdaterad: 2017-01-16 11:05
Skribent: Christian Lüddeckens